Olemme maarakennuksen suunnannäyttäjä

E. Hartikainen Oy on yksi Suomen suurimmista maarakennusalan urakoitsijoista. Työllistämme yli 400 henkilöä eri puolella Suomea, ja käsiimme on luotettu pitkän uramme aikana useita valtakunnallisesti merkittäviä hankkeita.

Pyrimme aina asiakkaidemme tuottavuuden, tehokkuuden ja kilpailukyvyn maksimoimiseen. Keskitymme erityisesti kaivostoimintojen aluerakentamiseen ja massojen käsittelyyn, teollisuuden pohjarakentamiseen sekä infrarakentamiseen. Kallion louhinta, louheensiirto- ja murskaustyöt ovat erikoisosaamistamme.

Menestyksemme salaisuus on osaava ja motivoitunut henkilökuntamme, vahva ja järeä kalustomme sekä luotettava, parhaimmillaan elinikäinen kumppanuutemme. Kun jotain lupaamme, teemme sen kerralla kuntoon.

Vastuullisuus ja tapamme toimia

Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme sitoutuneet vastuullisen ja kestävän kaivostoiminnan edistämiseen. Meidät tunnetaan korkeasta laadusta, jossa niin työskentelyn kuin lopputuloksen turvallisuus on aina kaiken perusta: tavoitteemme on ylläpitää 0-tapaturmatasoa.

Haluamme olla sekä vastuullinen kumppani asiakkailemme että vastuullinen työnantaja henkilöstöllemme. Vuonna 2021 teimme vastuullisuuden tavoitetilakartoituksen ja nykytila-analyysin, joiden kautta on määritetty vastuullisuuden keskeiset teemat ja toimenpidealueet seuraaville vuosille. 

Ympäristökestävyydessä pyrimme CO2-päästöjen vähentämiseen kaikessa toiminnassa.

Vastuullisuus ei muodostu vain ympäristökestävyydestä, vaan tärkeässä roolissa ovat myös sosiaalinen kestävyys ja hyvä hallinto. Sosiaalisen kestävyyden osalta panostamme työnantajamielikuvatyöhön ja tunnettuuden lisäämiseen.

Hyvän hallinnon periaatteita noudatetaan kaikissa toiminnoissa. 

Suunnitelmallisuus ja jatkuvan kehittämisen/parantamisen periaate varmistavat, että päivästä ja hankkeesta toiseen toimimme virheettömästi ja aikataulujen mukaisesti. Tavoitteenamme on tarjota aina edistyksellisimmät, kustannustehokkaimmat ja turvallisimmat maarakennuksen ratkaisut asiakkaidemme menestyksen takaamiseksi.

Onnistuminen koostuu useista asioista

  • Riskien tunnistaminen ja arviointi – tiedämme, kuinka työt tehdään tehokkaasti ja turvallisesti
  • Turvallisuuden tietoiskut - tieto vahingoista, korjaavista toimenpiteistä ja vaaratilanteista jaetaan kaikille työntekijöille
  • Avoin keskustelu ja vuorovaikutus työturvallisuudesta sekä yrityksessä sisäisesti että asiakkaiden kanssa
  • Turvallisuuskulttuuriin sitoutuneet työntekijät sekä työn jatkuva parantaminen.

Meille jokainen urakka on jatkuvaa oppimista ja yhteistyötä, jossa turvallisuus, vastuulisuus, laatu ja kannattavuus ovat onnistumisen mittareita.

Kalusto ja henkilöstöresurssit

E. Hartikainen Oy omistaa yli 250 koneyksikköä, joiden laadusta, huollosta ja korjaamisesta vastaamme itse. Laajat henkilöstöresurssimme koostuvat monista eri alojen ammattilaisista, kuten porarit, panostajat, kaivinkoneen-, puskukoneen- ja louheautonkuljettajat sekä asentajat . Vahvuutemme ovat huolellisesti koulutettu henkilökunta, monipuolinen työkokemus, laaja ammattitaito, nopea ja joustava reagointikyky työmaiden lisäresursointiin sekä nykyaikaiset työmenetelmät.

Lue lisää >>

Historia

E. Hartikainen Oy:n maarakennustoiminta alkoi jo 1965, jolloin Ensio Hartikainen perusti nimeään kantavan yrityksen Outokumpuun Pohjois-Karjalassa. Yhden miehen yrityksestä on vuosien varrella kasvanut kansallisesti merkittävä urakointipalveluja tuottava yhtiö.

Tänä päivänä yritys toimii kaikkialla Suomessa, ja on uransa varrella toiminut useissa kansallisesti merkittävissä hankkeissa.  Olemme luotettava yhteistyökumppani, josta tunnustuksena olemme saaneet Maanrakennusalan Neuvottelukunnan, Pohjola Vakuutus Oy:n ja Yaran The World Plate -turvallisuuspalkinnot.

Visio

Olemme luotettava kumppani avolouhosten tuotantoprosessissa, kaivosinfrassa ja valituissa infrakohteissa. Tuotamme lisäarvoa kehittämällä uusia tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja toiminta-alueellamme.

Missio

Edistämme osaltamme asiakkaamme liiketoiminnan kannattavuutta tarjoamalla edistyksellisiä, kustannustehokkaita ja turvallisia ratkaisuja maarakennukseen.

Arvot

VASTUULLINEN
Hoidamme työmme loppuun, emme selittele, kykenemme ottamaan riskejä ja tekemään vaikeita päätöksiä.

ASIAKASLÄHTÖINEN
Olemme rehellisiä ja kunnioitamme asiakkaitamme, annamme ja otamme vastaan rakentavaa palautetta, emme syyttele vaan otamme vastuun ja olemme reiluja.

TAVOITTEELLINEN
Asetamme selkeät tavoitteet, osaamme tehostaa työtämme ja johtaa tiimejämme.

KANNATTAVA
Asetamme kunnianhimoiset tavoitteet ja korkeat vaatimukset tuloksille, kohtaamme rohkeasti muutostilanteet.

Töihin meille

Meillä työskentelet vakavaraisessa ja luotettavassa perheyrityksessä alansa parhaimpien ammattilaisten, laadukkaimpien työkoneiden ja kiinnostavien, kansallisesti merkittävien hankkeiden parissa.

Meille on työnantajana tärkeää, että työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Hartikaiselle on hyvä tulla töihin ja meillä viihdytään. Työntekijät ovat sitoutuneita ja työsuhteet kestäviä, tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä ja urapolkuja rakennetaan yhdessä yrityksen monipuolisissa tehtävissä.  

Lue lisää ja katso avoimet työpaikat >>

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista